Bine ați venit

Laborator etalonări

Cu o experiență a angajaților de peste 20 de ani în tehnica măsurării, firma noastră a demonstrat ca este capabilă să ofere servicii metrologice de calitate, în conformitate cu standardele din domeniu. La cererea clienților, laboratorul nostru metrologic poate efectua etalonări metrologice atât în cadrul laboratorului, cât și la fața locului, la adresele specificate de către clienți.

Laboratorul societății noastre este recunoscut de Organismul Național de Acreditare din România – RENAR, domeniile acreditate fiind cuprinse în Anexa Certificatului de Acreditare nr. LE 051 / 2020.

Serviciile de etalonări metrologice pe care laboratorul nostru le oferă sunt menite să vă confere siguranța privind efectuarea de măsurari corecte cât și starea tehnică a instrumentelor cu care efectuați aceste măsurători.

Etalonare metrologică

Categoriile de aparate sunt menționate în lista oficială a mijloacelor de măsurare supuse controlului metrologic legal LE 051/2020.

Activitatea laboratorului este organizată în baza standardului SR EN ISO/IEC 17025:2018. De asemenea, laboratorul are implementat un sistem de management integrat al calității aliniat la cerințele standardului SR EN ISO 9001:2015.


Distribuiți această pagină: